Encapçalament de La Bulteno

#bondia i bona setmana, {name}!

 

Comencem un dilluns carregat de novetats, tecnologia i musiqueta bona per activar-nos de cares a la setmana que comencem. Així que agafa el teu cafè i seu amb calma, que comencem!

Mozilla s'apunta al carro del Fedivers

Sembla ser que això del Fedivers ja no és cosa de quatre frikis de la llibertat d'expressió i de les xarxes socials lliures. Tota una gran empresa tecnològica com Mozilla ha anunciat que està provant la seva pròpia instància al Fedivers, anomenada Mozilla.Social. Sembla que s'acosten grans temps per a les xarxes lliures, si grans empreses comencen a apostar per controla les dades i la informació que posen a les xarxes socials.

Participo a Ràdio Viladecavalls

Aquest divendres vaig participar al programa "La Veu de Vila", conduït per Marçal Llimona a Ràdio Viladecavalls. Amb l'amic Víctor vaig presentar la iniciativa ciutadana "Mantinc el català" i vaig poder xerra sobre la situació del català i què podem fer per revertir-la.

Pots escoltar-me a partir del minut 50.

Mantinc el català, a Ràdio Viladecavalls

Bookwyrm, una xarxa social per compartir llibres

El Fedivers tamnbé t'ofereix l'oportunitat d'apuntar-te a aquesta xarxa social de compartició de lectures. Pots posar-hi els llibres que llegeixes, els que ja has llegit, publicar ressenyes  opinions, i interactuar amb les publicacions de la resta. A més, sent part del Fedivers, el teu compte a Bookwyrm pot interactuar amb els de Mastodon, Pixelfed, i altres comptes d'altres xarxes socials.

Jo m'he apuntat a una instància catalana, Plaer de Ma Vida, i em podeu seguir a @enricpineda@plaerdemavida.cat.

Plaer de Ma Vida

Dia de Super Mario Bros

Aquest divendres 10 de Març va ser el Dia de Super Mario. La raó? Que 10 de Març en anglès s'escriu March 10th, o Mar 10, o Mar10 (que s'assembla a Mario). Tant si vas jugar als seus videojocs de petit, com si vas tenir el dubtós honor de veure la pel·lícula amb en Bob Hoskins i en John Leguizamo (et recomano la crítica de Mariano Rodriguez en aquest vídeo), segur que en recordes la música. I per celebrar-ho et deixo aquesta suite de Super Mario Bros, cortesia de l'Orquestra de la Ràdio de Suècia.

Suite de Super Mario Bros

instagram  telegram 
No vull rebre més la newsletter   |   Gestiona la teva subscripció   |   Veure en línia