Encapçalament de La Bulteno

#bondia i bona setmana, {name}!

 

Una altra setmana amb un butlletí variadet on hi barrejarem una mica de tecnologia, una mica de salut mental i ho acabarem reblant amb una mca de nostàlgia.

Vinga, prenem el cafè plegades i comencem!

La Mabel surt al programa "Mapes mentals" de La2

Aquest diumenge al migdia es va emetre el reportatge sobre la depressió al programa "Mapes mentals" de La2 de Televisió Espanyola a Catalunya, on entre d'altres va participar la Mabel, la meva companya de vida. Pots veure el programa sencer en aquest enllaç:

Mira el programa

He vinculat el meu blog al Fedivers

Després de provar-ho una i mil vegades, al final he aconseguit que el plugin d'ActivityPub disponible a Wordpress funcioni al meu blog. D'aquesta manera, cada cop que publico alguna cosa allí, es genera una publicació al Fedivers que pots veure des de Mastodon, Akkoma o d'altres.

Més informació en aquest enllaç.

Nova (o no) Junta a l'Associació Catalana d'Esperanto

El passat divendres hi va haver l'Assemblea General Ordinària d'aquesta associació, i com sempre es va procedir a l'elecció de Junta Directiva. Al final s'ha renovat la junta tal i com estava amb la inclusió de tres nous membres, i jo personalment mantinc el càrrec de responsable de comunicació de l'entitat.

Tenim un any per endavant molt complicat però alhora molt il·lusionant. Que el Moŝto Zamenhof ens agafi confessats!

Tornen els WordArt

Eres de les persones que feia autèntiques obres d'art amb el WordArt de les antigues versions de Word, mentre decoraves amb tipografies impossibles les portades dels treballs de la ESO? Doncs ara tens l'oportunitat de reviure aquells moments, i descarregar-te les teves creacions, amb aquest generador en línia de WordArt.

WordArt Generator

instagram  telegram 
No vull rebre més la newsletter   |   Gestiona la teva subscripció   |   Veure en línia