Encapçalament de La Bulteno

#bondia i bona setmana santa, {name}!

 

Si ets de les persones afortunades per tenir vacances tota la setmana, aprofita per gaudir d'aquests dies, i espero que em llegeixis quan estiguis gaudint d'aquests dies. I si no, ja em sap greu, i espero que rebre aquest butlletí t'alegri una mica aquest matí de dilluns.

Va, agafem el cafè i comencem!

Engeguem un club esperantista a la UAB

A la passad Assemblea General de l'Associació Catalana d'Esperanto vam plantejar la idea de tenir més presència al territori, per ajntar  organitzar als esperantistes que ara tenim dispersos i desconnectats. Doncs bé, a la UAB hem iniciat un nou club esperantista. Cal tenir nivell? No! Cal ser membre de l'Autònoma? Ens val que hagis estat alumne. Prometem fer trobades presencials!

Més info al nostre grup de Teñegram:

La Gazonuloj - UAB Esperanto-Klubo

Organitzant les notes amb Syncthing i Obsidian

Dins de la meva sèrie d'articles al blog sobre productivitat, he escrit un nou article sobre el sistema que faig servir jo per mantenir un ecosistema de notes basades en Markdown entre el portàtil de la feina, el de casa i el meu mòbil.

Pots llegir el meu article fent click aquí.

Torna a escoltar música amb el mític Winamp

Si tens una edat com jo, segurament recordes escolatr els MP3 que et baixaves amb el Winamp, un dels millors reproductors d'audio que hi ha hagut mai per Windows. Fa molt de temps que el programa es va abandonar, però uns entusiastes l'han convertit en una versió web on hi pots carregar la música que tinguis a l'ordinador i reviure l'experiència d'escoltar música mentre xatejaves al Messenger.

Webamp, la versió web de Winamp

P.d. Winamp no és mort, tornarà amb un aspecte renovat i molt similar a Spotify i similars.

Reprenc activitat a Instagram

Podria donar-te un munt de raons inventades per justificar-me, però  la veritat és aquesta: Pixelfed encara no ofereix tot el que ofereix Instagram, i hi ha gent especial i estimada que el fa servir, de manera que em sembla una bona manera de mantenir el contacte amb elles.

Així que si encara no ho fas, segueix-me a Instagram.

instagram  telegram 
No vull rebre més la newsletter   |   Gestiona la teva subscripció   |   Veure en línia