Encapçalament de La Bulteno

#bondia i bona setmana, {name}!

 

M'has trobat a faltar a la teva safata d'entrada aquest dilluns? O ets dels que penses que la newsletter és com el recordatori de que comença la setmana laboral i no volies que arribés? Sigui com sigui, avui és dimarts, però comencem setmana i aquí van un grapat de novetats fresques! Comencem!

La pitjor interfície d'usuari possible en web

Pots arribar a perdre els nervis amb una web? Jo t'asseguro que sí. Mira d'omplir el formulari que et proposen en aquesta web en el menor temps possible, mirant de passar per sobre de totes les trampes que, a nivell d'usabilitat, t'han parat durant el camí.

User Inyerface

El mileniarisme li arriba a Sánchez Dragó

Segurament de Fernando Sánchez Dragó la gent en recordarà, a parts iguals, la seva manera d'escriure, el seu pensament polític que evolucionà de la Gauche Divine al feixisme retrògrad, i el seu gust per les noies massa joves. Tanmateix, deixeu-me que recuperi el mític vídeo on intenta, sense èxit, posar en ordre a un Fernando Arrabal molt borratxo que mira de filosofar, quan a TVE es filosofava, es fumava i es bevia molt.

El Mileniarismo va a llegar!

Un equip de futbol terraplanista?

WE FOUND THE MOST CONTROVERSIAL TEAM EVER (FLAT EARTH FC) | #WNTT - YouTube

Ara és el filial del Fuenlabrada i afortunadament ha deixat de ser terraplanista, però durant un temps un modest equip de Móstoles es va dir Flat Earth FC i va provar de divulgar el terraplanisme a través de l'esport on juguen 11 contra 11 i de vegades guanya la bogeria.

No em creieu? La Viquipèdia en dóna fe, i fins i tot el Marca va arribar a publicar els càntics que cantava la seva esbojarrada afició.

Arqueologia digital: El DJ Vader

DJ Keltech és un discjòquei i productor musical nascut  Cardiff que segurament passara sense pena ni glòria si no fos perquè l'any 2004 es va fer molt viral amb la seva versió de la Marxa Imperial de Darth Vader estil hiphop.

Tant si saps de qui et parlo, com si no, aquest és el seu viralíssim vídeo.

instagram  telegram 
No vull rebre més la newsletter   |   Gestiona la teva subscripció   |   Veure en línia