Encapçalament de La Bulteno

#bondia i bona setmana, {name}!

 

Ai, que potser ja pensaves que no vindria mai aquesta newsletter! Només m'he endarrerit una miqueta, no penso deixar-te sense la teva dosi diària de novetats i tonteries de la xarxa.

Comencem!

Paradetes de Sant Jordi

Ja s'acosta Sant Jordi, el primer Sant Jordi ja completament normal després de la pandèmia. I tot i no tenir llibre per signar, sí que estaré fent acte de presència en algunes paradetes. Aquí va el calendari:

  • Divendres 21 d'abril: paradeta davant del CEIF Joaquim Blume, de 15:45 a 18h
  • Dissabte 22 d'abril: paradeta davant del CEIF Joaquim Blume, de 10 a 12.
  • Diumenge 23 d'abril: paradeta de l'Associació Catalana d'Esperanto a Sabadell (La Rambla, a prop del número 25), pel migdia
  • Diumenge 23 d'abril: paradeta de l'Associació Catalana d'Esperanto a Barcelona (Plaça Reial), de 18 a 21 hores.

Si et passes per alguna d'aquestes localitzacions, fes-m'ho saber!

ChaosGPT, la intel·ligència artificial que vol acabar amb la humanitat

Una persona que es vol mantenir en l'anonimat ha agafat l'eina AutoGPT, que et permet crear un GPT que s'entrena sol per fer la tasca que vulguis i que tu li hagis dit al començament, i ha fet una intel·ligència artificial que està buscant informació per mirar d'acabar amb la vida humana.

Si vols més info, pots llegir aquesta notícia en anglès, i si ets una mica techie, pots veure el vídeo de l'autor explicant com s'ho ha fet.

Ja tinc favorit per Eurovisió 2023

Käärijä - Cha Cha Cha | Finland 🇫🇮 | National Final Performance | Eurovision  2023 - YouTube

Com sempre, que sigui el meu favorit no té per què ser la cançó que guanyi al final. Però després de repassar totes les cançons d'aquest any em quedo amb la representant de Finlàndia, tot i que competint de forma molt ferotge amb la representant d'Austràlia.

Escolta aquí la cançó finesa!

Arqueologia digital: mai li diguis que no al Panda

D'Egipte ens han vingut piràmides, faraons, escarbats, plagues bíbliques, però el millor de tot ha estat sempre un ós panda molt cabró que té unes maneres força radicals de convèncer-te de que has de menjar formatge.

Never say no to Panda!

instagram  telegram 
No vull rebre més la newsletter   |   Gestiona la teva subscripció   |   Veure en línia