Encapçalament de La Bulteno

#bondia i bona setmana, {name}!

 

Aquesta newsletter va una mica tard avui perquè la ressaca de Sant Jordi és important i calia deixar descansar una mica el cos. Però ja la tenim aquí, plena de novetats per fer-te començar la setmana de forma una mica diferent.

Comencem!

Els esperantistes estrenem botiga online

Sí, l'Associació Catalana d'Esperanto estrena una botiga online, creada amb Woocommerce, que ens servirà per posar a la venda tot l'estoc de llibres i material esperantista que tenim per oferir. Una bona manera de trobar el típic regal original que no sabies que necessitaves, per tu o per algú altre.

La botiga es pot visitar a butiko.esperanto.cat i sí, per si no queda gaire clar, jo m'he encarregat de la seva instal·lació i configuració.

Torna Indiana Jones

Doncs sí, en plena època de la cursa espacial, torna l'enyorat Doctor Jones, amb una aventura que se suposa que ha de marcar la fi d'aquest personatge interpretat pel Harrison Ford (que ja va matar a Han Solo a la darrera de Star Wars, ho sento per l'espòiler).

Pots veure el tràiler d'aquesta pel·lícula, en català, en aquest enllaç:

Tràiler d'Indiana Jones i el Dial del Destí

Un creador de degradats força complet

Si ets un dissenyador web, i busques una manera de fer degradats amb CSS de forma fàcil i ràpida, aquesta web et permet triar els colors del teu degradat i et retorna el CSS perquè el puguis copiar i enganxar fàcilment.

cssgradient.io

Quan les campanyes estan ben fetes

HI ha maneres i maneres de dir-te que sempre duguis el casc, però si vols que un friki se'l posi sempre quan va en bicicleta o patinet, sempre et pots posar d'acord amb Disney i fer coses com aquestes:

instagram  telegram 
No vull rebre més la newsletter   |   Gestiona la teva subscripció   |   Veure en línia