Encapçalament de La Bulteno

#bondia i bona setmana, {name}!

 

Al tanto, que aquesta és una newsletter que he començat a programar a finals de la setmana passada i, per tant, és possible que t'hagi arribat a la safata d'entrada quan toca, és a dir, a les vuit del matí de dilluns. Així doncs, agafa el cafè i comencem a llegir!

Un nou episodi de Puntes Rebels

El teu podcast feminista i transgressor de referència té un nou episodi disponible, corresponent al mes de març, i en aquesta ocasió el tema triat és "Sexualitat feminista", coach sexual i experta en plaer i erotisme.

Escolta aquí el podcast!

Engego un nou projecte

Jo no em puc quedar parat, i quan em ve al cap una idea he de fer per manera per, com a mínim, engegar-ho per veure què tal. I la darrera idea que m'ha vingut al cap és un nou podcast, en aquest cas un podcast sobre podcasts en català.

Vols escoltar el capítol 0 d'aquest nou projecte? Doncs aquí tens l'enllaç per fer-ho!

El test de Bechdel

Una cosa que va començar com una menció en una tira còmica ha acabat sent una mesura per avaluar pel·lícules. El test és ben fàcil: una pel·lícula passa el test si té com a mínim dos personatges femenins (amb nom propi, és a dir, amb un cert pes a la història), que tenen com a mínim una conversa entre elles, i aquesta conversa no té a veure amb un home. I et sorprendries (o no, ja m'entens) de la quantitat de pel·lícules que no el passen (i d'algunes que de forma sorprenent sí que ho fan).

Si vols saber més de la història d'aquest test, com sempre la Viquipèdia et resol els dubtes, però a banda d'això hi ha un web sencer amb dades de gairebé 10.000 pel·lícules. Una bona manera de passar l'estona, i construir-se una petita llista de pel·lícules per veure.

Bechdel Test Movie List

I si Google fos una persona de carn i ossos?

Doncs segurament seria una persona molt estressada, tot i que devota del servei públic, que hauria d'enfrontar-se cada dia amb l'estupidesa, la crueltat o la raresa humanes. De fet, no cal ni que t'ho imaginis, els de CollegeHumor ja ho van veure per tu i en van fer cinc vídeos molt divertits.

Mira els cinc vídeos en un!

instagram  telegram 
No vull rebre més la newsletter   |   Gestiona la teva subscripció   |   Veure en línia