Encapçalament de La Bulteno

#bondia i bona setmana, {name}!

 

Ja era massa demanar no haver de fer la newsletter a correcuita, però aquesta setmana ha començat així, o sia que ens posem les piles i comencem!

Un (altre) nou episodi de Puntes Rebels

Tornem a tenir un episodi del vostre podcast amb perspectiva de gènere preferit, aquest cop amb un episodi molt interessant sobre urbanisme i feminisme. Especialment indicat per tots aquells que pensen que això del feminisme va de "que les dones passin per davant dels homes" (sí, parlo de tu, Josep Maria).

Escolta aquí el podcast!

Més motius per entrar a Mastodon

Aquesta setmana passada hi va haver una onada de missatges de spam relacionats amb criptomonedes a Mastodon. Una cosa molesta que a Twitter és molt comuna i que allà pot durar setmanes sense cap mena de moviment per part dels administradors.

En canvi, a Mastodon va durar menys d'una hora, gràcies a la feina dels administradors de les diferents instàncies que van blocar, i reportar a la instància original, tot el llistat d'usuaris falsos que enviaven aquests missatges. Una acció conjunta que es va fer de forma coordinada gràcies a l'esperit dels administradors que vetllen per la seguretat i el confort de les seves instàncies.

Si encara no ets a Mastodon, recorda que tinc una guia per a tuitaires, una introducció i una petita guia per migrar d'instància.

Com animar una Watch Party de Eurovision

L'esdeveniment musical de l'any és aquesta setmana i, com ja acostuma a ser tradicional, hi haurà gent que s'aplegarà per veure el festival (com a mínim, la Gran Final) mentre sopen o fan uns beures. I si muntes una festa a casa, però tens por de que els convidats s'acabin avorrint, la gent de Mission Eurovision tenen una sèrie d'idees de jocs per animar la nit.

Eurovision Games

I ja que parlem del Festival d'Eurovisió....

Com creieu que poden reaccionar els americans davant d'aquest espectacle? Doncs ho podeu veure gràcies al vídeo que fan la gent de REACT, eaquest cas amb les actuacions de l'any 2017. Tot un espectacle!

Adults react to Eurovision

instagram  telegram 
No vull rebre més la newsletter   |   Gestiona la teva subscripció   |   Veure en línia