Encapçalament de La Bulteno

Abans de res, un aclariment!

 

Hola, {name}!

 

Sí, ja vaig dir que a partir d'ara la newsletter la feia amb Aweber perquè Revue tancava i tal i qual. Però el cas és que no m'havia plantejat de tenir una newsletter al Wordpress que ja faig servir com a pàgina web. I ara que he trobat un plugin que sembla correcte, m'agradaria provar aquest número per aquí.

7 de maig de 12023

 

No, no es tracta de cap data futurista ni res similar. Es tracta de la data del meu proper aniversari si seguim dues propostes lògiques de calendari que he descobert:

  • D'una banda, la proposta de fer servir l'inici de l'Era Holocena com a inici de la nostra era. Ja n'hi ha prou de fer servir el (suposat) naixement de Crist com a inici! Agafem l'inici d'aquesta era (any 10.000 aC) i simplement sumem 10.000 a l'any que tenim ara normal.
  • De l'altra, la proposta del Calendari Fix Universal és molt curiosa: un any amb 13 mesos de 28 dies cadascun (els de sempre més Sol, un mes que cau entre juny i juliol), que sempre comença en diumenge i sempre acaba en dissabte, i on cada dia de l'any sempre cau en el mateix dia de la setmana.

Què et sembla? Series capaç de canviar de sistema de calendari per un de més lògic i fàcil d'aprendre?

Passwords passiu-agresius

 

T'imagines a la teva ex-parella, el teu advocat o als teus sogres comentant les paraules de pas que crees per a fer els teus comptes en línia? Doncs deixa d'imaginar-ho i prova aquesta petita pàgina web que no et treurà de dubtes però t'ajudarà a passar una bona estona.

 

The Passive Aggressive Password Machine

Música per ser productius

Com que m'agrada compartir allò que fa que el meu dia a dia sigui una mica més productiu, aquí et deixo un vídeo de youtube amb un directe que mostra imatges del taller de Tony Stark mentre sona música tranquil·la, ideal per fer feina.

https://www.youtube.com/watch?v=NTEPBVmyqPY

instagram  telegram 
No vull rebre més la newsletter   |   Gestiona la teva subscripció   |   Veure en línia