Encapçalament de La Bulteno

#bondia i bona setmana, {name}!

 

Si ets sabadellenc, avui la teva setmana potser és una mica més curta i estàs llegint això a Port Aventura. O potser tens la mala sort de treballar fora de Sabadell i La Salut no t'afecta. En qualsevol cas, novetats fresques en un dilluns de maig.

L'esperanto no va fracassar

He tornat a escriure al blog, aquest cop per desmuntar el mite de que l'esperanto és una llengua que va fracassar.

Llegeix aquí l'article

Primer episodi de "Para l'orella"

Ja he publicat el primer episodi de "Para l'orella", un metapodcast en català on comento de forma lleugera els podcasts que m'agrada escoltar. I el primer que comento és "Oye Polo", un podcast alegre i feminista que m'agrada molt escoltar.

Pots escoltar aquest primer episodi aquí:

Agenda esperantista per aquesta setmana

Hi ha dos esdeveniments esperantistes aquesta setmana dignes de menció. D'una banda, aquest dijous 18 de maig es presenta un llibre de poemes bilingüe català - esperanto anomenat "Poemes, relats i marietes - Poemoj, rakontoj kaj kokcineloj" a la Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró. De l'altra, l'Associació Catalana d'Esperanto tindrà presència a la Fira Literal aquest cap de setmana al recinte de la Fabra i Coats de Barcelona.

I si Wes Anderson hagués dirigit totes les pel·lícules del món?

Això sembla haver-se preguntat una persona que s'ha dedicat a fer amb IA una sèrie de tràilers inventats de pel·lícules molt famoses, però com si les hagués dirigit el senyor Anderson. Gaudeix-les, que no tenen preu

  1. Matrix
  2. Harry Potter
  3. El senyor dels anells
  4. Els jocs de la fam
instagram  telegram 
No vull rebre més la newsletter   |   Gestiona la teva subscripció   |   Veure en línia