Encapçalament de La Bulteno

#bondia i bona setmana, {name}!

 

El vintè butlletí de la segona teporada ja és aquí, i com sempre ve carregadet de novetats per començar la setmana com [insereix aquí la teva deïtat preferida o, en el seu defecte, el Monesvol] vol.

Vinga, ens cordem els cinturons, que comencem!

Entra a Mastodon per la porta catalana

T'has plantejat mai entrar al món de Mastodon, però no saps per quina instàcia / servidor començar? No saps que hi ha instàncies catalanes on pots trobar, de bones a primeres, gent d'aquí que potser parla com tu? Doncs aquest article del meu blog és per tu.

Llegeix aquí l'article

Five nights at Freddy's - La pel·lícula

Si tens canalla preadolescent a casa, o estàs una mica al corrent de les novetats en el món dels videojocs, sabràs que un dels que ho ha petat més fort darrerament és "Five Nights at Freddy's", un joc en el que ets el vigilant de seguretat d'una pizzeria abandonada i has d'aguantar cinc nits en un lloc on uns animatronics tenen vida pròpia i t'ho poden fer passar realment malament.

Doncs Universal Pictures ha tret una pel·lícula, guionitzada pel mateix creador del videojoc, i aquest n'és el tràiler.

Mira el tràiler a Youtube

En aquesta newsletter som de Käärijä

Si vas veure la Gran Final d'Eurovisió entendràs el que estic dient. L'any vinent el Festival dEurovisió es farà a Estocolm, però tots volíem que fos a Hèlsinki.

A tot això, la teoria de que la cançó guanyadora de Loreen és un plagi del mític "Flying Free" de DJ Eskudero ha agafat prou força com perquè el creador es plantegi demandar-la. Seguiré informant!

Vols provar una tonteria a Google?

  1. Ves a Google
  2. Posa això al cercador: "do a barrel roll"
  3. Gaudeix

Repeteix els cops que vulguis. I no oblidis les biodramines!

instagram  telegram 
No vull rebre més la newsletter   |   Gestiona la teva subscripció   |   Veure en línia