Encapçalament de La Bulteno

Hola, {name}!

 

La newsletter d'avui és força tecnològica, un fet que tampoc t'hauria de venir de nou. I en aquest cas, amb eines que et distreuran i que et faran la vida una mica més fàcil. Comencem!

Crea notes segures i autodestructibles amb Cloakmy

Si tens una mica de zel amb el tema de la seguretat de les teves dades personals, sabràs que no és gaire bona idea compartir contrasenyes o informació sensible per missatgeria instantània o correu electrònic. Afortunadament, hi ha eines que et poden ajudar a fer-ho de forma una mica més segura.

Cloakmy et permet fer notes de text accessibles via internet, que es poden autodestruir un cop les has obert. Tu envies un enllaç, i la persona que el rep llegeix la nota un cop, quan l'obre, però si torna a obrir l'enllaç la nota ja no hi és. Així t'evites poder compartir el link amb més d'una persona, ja que només el llegeix el primer.

Més info: cloakmy.org/

Guarda les teves contrasenyes amb Bitwarden

 

No cal que et mortifiquis si ets una persona que acostuma a oblidar les contrasenyes de tot. A no ser que facis servir sempre la mateixa a tot arreu, en fas servir tantes que normalment no les recordes. I si no, ja fas servir el navegador per que te les recordi per tu, però clar, li estàs confirnat la teva info a un ordinador que ves a saber si tindràs sempre amb tu.

 

Així doncs, Bitwarden surt al teu rescat. Et crees un compte gratuit i pots guardar allà les teves contrasenyes i pins preferits. Defineixes una contrasenya mestre per accedir a aquesta info, i te n'oblides. I a més té una aplicació mòbil, de manera que et pots endur la teva informació sempre amb tu.

 

Si li vols donar una oportunitat: Bitwarden

Fes ritmes amb paraules

Has pensat com sonaria el teu nom si fos una combinació d'instruments de percussió? Creus que el teu nom pot arribar a ser prou musical? Prou divagar, i posa la paraula que vulguis en aquesta web per fer-ne un ritme que es repetirà com un loop infinit:

Typedrummer

Vols veure el nou Joker?

Des de que DC decidís reiniciar la saga de pel·lícules de Batman amb "The Batman", una pel·lícula més fosca i de ritme més tranquil que les anteriors, les especulacions sobre com hauria de ser el Joker, i si aquest hauria de ser en Joaquin Phoenix han anat agafant cos.

Ara, una escena eliminada de la pel·lícula mostra la versió d'aquest multivers del Joker, i la veritat és que juguen molt amb els desenfocaments de càmera per no mostrar més del que volen mostrar fins al final.

Ho vols veure? Mira l'escena eliminada

instagram  telegram 
No vull rebre més la newsletter   |   Gestiona la teva subscripció   |   Veure en línia