Encapçalament de La Bulteno

#bondia i bona setmana, {name}!

 

Correu electrònic, calendaris feministes, eficiència energètica... no pots dir que aquests butlletins no són com a mínim distrets! Vinga una ració de notícies i consells!

Vols sortir al proper calendari de Puntes Rebels?

Ja saps que cada any hi ha una edició del calendari feminista de Puntes Rebels. I ja estem en marxa per fer l'edició del 2024! Si vols sortir al calendari, només cal que omplis el següent formulari indicant a quina és la teva dona referent 👉 https://forms.gle/6FgR4N5X2UGGaXqX6

K-9 Mail es convertirà en Thunderbird Mobile

El client de correu electrònic Thunderbird és una gran eina, lliure i de codi obert, per gestionar el teu correu electrònic. Però és una eina que no tenia versió per a telèfons mòbils, i en aquest sentit perdia davant d'altres eines com Bluemail o el mateix Gmail.

Però això té els dies comptats: enlloc de fer una versió de Thunderbird per a telèfons de bell nou, han decidit comprar l'aplicació K9 Mail, una de les mmillors apps de correu electrònic per Android. Així, en uns mesos aquesta aplicació esdevindrà la versió mòbil de Thunderbird i tots en sortirem guanyant segurament.

Pots llegir l'entrada al blog del creador de K9 Mail i la nota de premsa oficial de Thunderbird.

Les teulades fotovoltaiques amb plantes són més eficients

Es veu que la comunitat científica ja ho tenia clar, però ara un experiment fet a Austràlia ho ha acabat de confirmar: si poses plantes al voltant de les plaques fotovoltaiques d'un teulat d'un edifici, les plaques són més eficients. I tot té a veure amb la temperatura del sostre.

Pots llegir la notícia sobre l'estudi en aquest enllaç.

Parla amb una IA des de Mastodon

Els usuaris de Mastodon estem d'enhorabona. No només per deixar enrera la toxicitat i les males maneres de xarxes com Twitter (que ha rebut un nou revés amb l'acomiadament de la majoria de la seva plantilla a Madrid, a la qual li ha acabat pagant les stock options a les que tenia dret), sinó perquè això et permet provar coses com el compte de Xat, un bot de Mastodont.cat que et permet parlar amb una IA com el ChatGPT. Envia-li un tut a @xat@mastodont.cat i ja veuràs com et respon.

I si encara no hi ets, a Mastodon, no sé què fas! Si ets de Sabadell demana'm un compte a Sabadell.site, la teva instància mastodòntica de confiança. I si encara no saps ben bé de què va això, pots llegir el meu post al blog.

Imatge alegòrica de Mastodon
instagram  telegram 
No vull rebre més la newsletter   |   Gestiona la teva subscripció   |   Veure en línia