Encapçalament de La Bulteno

#bondia i bona setmana, {name}!

 

Endavant amb una nova entrega d'aquest correu amb novetats d'aquelles que potser no et solucionen la vida, però sí et poden evitar algun maldecap, com aparcar a Barcelona o triar un domini original pel teu negoci. Comencem!

Comença la nova temporada al podcast de Puntes Rebels

La segona temporada del podcast de Puntes Rebels ja ha començat. Una temporada amb més debat, més improvisació i el ja mític "hoooola hola hola" de la Mabel al començament. Aquest primer episodi de la segona temporada tracta el tema de la pressió estètica, i jo de tu no me'l perdria.

Escolta'l aquí

Aparca a Barcelona bé de preu

Oi que aparcar a Barcelona cada cop és més complicat? Trobar lloc d'aparcar que no sigui de pagament és dificilíssim, i quan és de pagament és tirant a car. Ara bé, gràcies a l'aplicació de WeSmartPark podem reservar i aparcar a aparcaments privats de Barcelona per un preu força assequible. I si et fas un usuari amb aquest enllaç que et poso aquí, tu reps un saldo inicial de 5 euros per provar-ho, i a mi me'n donen una mica també.

Registra't aquí

Trobada d'esperantistes joves a Manresa

Encara que sembli mentida, hi ha gent jove que parla esperanto, i a més es dediquen a reunir-se i fer activitats socioculturals a ciutats com Manresa! El cap de setmana del 24 al 26 de febrer serà la trobada dels esperantistes joves catalans, i segurament m'hi passi una estona a veure què tal ho porta la "xavalada" esperantista [posa aquí el mem de Steve Buscemi amb patinet i gorra al revés].

Més info aquí

La Unió Soviètica encara existeix... a Internet

Doncs sí, si ets una mica nostàlgic, encara tens l'oportunitat de comprar un domini amb l'extensió ".su", corresponent a la Unió Soviètica (Soviet Union). Des de la pàgina del proveïdor estatal de dominis de Rússia es pot fer fàcil, i només has de proporcionar una identificació. El preu? 25 dòlars anuals, una ganga!

Compra el teu domini soviètic aquí

instagram  telegram 
No vull rebre més la newsletter   |   Gestiona la teva subscripció   |   Veure en línia