Encapçalament de La Bulteno

#bondia i bona setmana, {name}!

 

No podem dir que comença una nova setmana si no has rebut aquesta newsletter. endavant una ració de notícies, curiositats i coses que, a priori, no necessites! Comencem!

Ajuda a Common Voice a entendre el català

Common Voice és un projecte de la Fundació Mozilla que vol ajudar a que les màquines entenguin la parla humana en diversos idiomes. I no cal dir que una de les comunitats més actives i, per tant, més implicades en aquest projecte és la catalana. Però encara hi ha molta feina a fer.

Si tens un minuts lliures pots ajudar de dues maneres: o bé parlant i dient les frases que et proposa la web, o bé, validant altres gravacions que han fet els usuaris. Qualsevol de les dues accions pot ajudar a les IA a entendre la nostra llengua millor del que ho fa molta gent que viu aquí.

Més info sobre el projecte Common Voice.

Una IA molt felina

Segur que saps que tot a internet té una versió gatuna, i les IA com ChatGPT no són una excepció. Si mai t'has preguntat què respondria un gat a les teves preguntes filosòfiques sobre el sentit de la vida, de l'existència humana i de tota la resta, ara tens l'oprtunitat de preguntar-ho a en CatGPT.

Fes-lo miolar fent click aquí.

Vols sortir a la Bulteno?

Tens alguna cosa que vulguis compartir amb el món i ja te n'has cansat de les xarxes socials? Creus que el teu esdeveniment es mereix la difusió que pots aconseguir amb aquesta magna newsletter? No esperis més i envia'm un correu a hola@enricpineda.cat! Fem que el teu esdeveniment tingui el ressò que es mereix!

Super Mario Bros, a l'estil dels anys 20

Com sonarien els temes de Super Mario Bros si existissin als anys 20? Doncs potser com els fan sonar els de la Postmodern Jukebox amb aquesta versió ragtime que inclou tapdance.

Mira aquí el vídeo

instagram  telegram 
No vull rebre més la newsletter   |   Gestiona la teva subscripció   |   Veure en línia