Encapçalament de La Bulteno

#bondia i bona setmana, {name}!

 

Ja és dilluns, i com sempre arriba puntual a la teva safata d'entrada aquest correu. Avui tenim dates alternatives, podcasts, pancartes, ràdio i codis QR. Com ho lligarem? Com bonament puguem!

Agafa't el cafè i comencem!

Un altre calendari és possible

Saps que sempre hi ha hagut gent que ha pensat en formes alternatives i més lògiques de determinar en quin dia som avui? Doncs jo n'he ajuntat dues per fer-ne un híbrid de la meva invenció que et presento en el següent post del meu blog.

Un altre calendari és possible

Veganisme i feminisme van de la mà

Si penses que aquests dos conceptes no tenen gaire a veure, és perquè no has escoltat l'episodi de febrer del podcast de Puntes Rebels. O sia que para bé l'orella, i deixa que la Mabel, la Laia i la resta t'ho expliquin detalladament.

Veganisme, amb Aida Guidus

Genera els teus propis codis QR

Si mai has tingut la necessitat de crear un codi QR per a una adreça web, un contacte de correu electrònic, o un perfil de xarxes socials, tens a la mà un munt d'eines més o menys bones per crear-los. Jo personalment confio en QR Code Monkey: net, sense gaire publicitat, i et permet baixar els codis en format imatge o vectorial (si ets dissenyador gràfic això et pot interessar).

https://qrcode-monkey.com

Una pancarta gegant a Vic per mantenir el català

El col·lectiu Mantinc El Català, del qual en sóc un dels portaveus, presentarà aquest dissabte 11 de març a la Plaça Major de Vic la pancarta que es va fer amb les aportacions del procés de micromecenatge, i que tenim intenció de mostrar en un Barça-Madrid al Camp Nou. Si vius per allà a prop, dona'ns suport amb la teva presència!

I relacionat amb això, divendres 10 de març m'entrevisten a Ràdio Vila (Viladecavalls) sobre la iniciativa i la plataforma que ho impulsa. Us avisaré convenientment a través del meu canal de Telegram o el compte de Mastodon.

instagram  telegram 
No vull rebre més la newsletter   |   Gestiona la teva subscripció   |   Veure en línia