El meu blog, el meu món

Obert per vacances

La cosa té cullons. El meu antic blog (el que tenia al meu propi domini) ha desaparegut. Resulta que em van enviar uns quants mails avisant-me de que la cosa s’acabava, que havia de renovar, però com que m’ho estaven enviant al correu de Hotmail, el Pini no s’enterava de res. I clar, ara resulta que el domini tan maco i xulo que tenia ha desaparegut. I amb ell el blog que tenia (abandonat).

No em faltaven motius per engegar-ho tot a rodar i proclamar als quatre vents que n’estava fart dels blogs i de la mare que els va parir, però què voleu que us hi faci; un és de natural feble i cau fàcilment a les tentacions. I per això engego una nova versió (i van…) del meu blog personal, on hi penso desgranar tot de coses que em passin pels puestus.

A propòsit del títol: sí, tinc part del mateix en xinès. Sóc així de xulo…

Next

El meu mòbil i jo

1 Comment

  1. Xavier Traïd

    Ei, Enric!
    OK, prenc nota de la nova adreça. A veure si aprofito les vacances i m’espabilo amb el meu.
    Salut i records!!
    Xavi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén